torstai 24. joulukuuta 2015

X-mas Greetings from Branson

Tehtiin perheen kanssa nopea yhdenyön reissu Bransoniin vielä ennen kuin rauhoitutaan joulun biettoon koko perheen kanssa. Olen aikaisemminkin jo Bransonista kertonut täällä blogissa, mutta se on siis sellainen pieni turistikaupunki, jossa on paljon erilaisia show näytöksiä, shoppailumahdollisuuksia, ruokapaikkoja ja erittäin iso huvipuisto. Tämän reissun päätarkoituksena meillä oli löytäävielä viimeiset joululahjat ja käydä ihastelemassa Bransonin jouluvaloja. Ajateltiin, että olisi käyty Silver Dollar Cityssä (se huvipuisto), mutta se oli ihan täynnä, joten ei sitten viitsitty lähteä sinne ruuhkaan. Keväällä sinne on kuitenkin reissuja tiedossa.

Aluksi käytiin hieman shoppailemassa downtown Bransonissa (älä huoli äiti, oltiin säästölinjalla!!) Löysin vielä täydennystä siskon joululahjaan ja pari juttua "mulle itselle joululahjaksi" Tämän jälkeen käytiin viemässä tavarat hotellille ja mentiin syömään Cracker Barreliin. Oon puhunut tästäkin jo aiemmin, mutta se on yks mun lemppari syömäpaikoista täällä. Jokaisessa CB:ssä on sellainen ihana lahjakauppa, jota voi käydä ihastelemassa sillä aikaa kun odottaa ruokaa.
Syömisen jälkeen suunnattiin ihmettelemään jouluvaloja. Ostettiin liput sellaiseen drive thru trail of lights polkuun. Eli useamman mailin mitalta jouluvaloja, ja se polku ajetaan sitten autolla. (jenkit on tosiaan liian laiskoja kävelemään. ja noh, niiin oisin ollut mäkin...) Siellä oli tosi vaikea saada hyviä kuia, mutta alempana on kuitenkin joitain otoksia mitä nappasin. Olis ihanaa jos Suomessakin olis tollaisia, se oli ihan super ihanan näköinen! :)











CB gift shop


ihmeteltiin pitkään mitä nämä esitti, kunnes tajuttiin, että kyseessä oli 12 days of Christmas laulu.



ostettiin Cracker Barrelin lahjakaupasta razorbacks paidat!
mun valitsemat joulukuusenkoristeet, taustalla siskon jalkapallo.
Lopuksi vielä oikein ihanaa joulua ja onnellista uuttavuotta sinne Suomeen ja kaikille vaihtareille jotka tätä lukee ympäri maailman!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti